Over ons

Agro Partners Elektrotechniek b.v. is in 1989 opgericht door Kees Haneveld.

Kees zit al sinds zijn zeventiende in deze branche. Destijds is hij begonnen bij Luiten Elektro uit Poeldijk, die in de jaren 70 van de vorige eeuw de LE 2000 computer heeft ontwikkeld. Deze computers die voor die jaren al erg vooruitstrevend waren zijn in de loop van de tijd uiteraard steeds verder ontwikkeld en uitgebreid. Na enkele jaren gewerkt te hebben voor bedrijven die ook in de tuinbouw bezig waren heeft Kees in 1989 de sprong gemaakt naar een eigen bedrijf.

Hierna is Agro Partners Elektrotechniek ook officieel dealer van Priva geworden.

Na een paar jaar aan de Heulweg op Boezem werd een eigen pand betrokken aan de Katwijkerlaan.

De oudste zoon van Kees, Corné, was al vanaf hele jonge leeftijd erg betrokken bij het bedrijf van zijn vader en in 2009, na het behalen van de nodige diploma’s is hij mee gaan werken in het bedrijf.

In 2010 werd de oude locatie toch wel wat te klein en is besloten zich te vestigen aan de Ambachtsweg 28 op de Boezem in Pijnacker.

Daar zitten ze nu een ruim pand waar ze voldoende ruimte hebben om alle benodigde materialen op te slaan, zodat als er een tuinder/kweker ook maar iets nodig heeft dit direct uit het magazijn kan worden gehaald.

Service en klantvriendelijkheid staan bij Kees en Corné en alle andere medewerkers van Agro Partners Elektrotechniek voorop.

Klik op het logo en controleer ons lidmaatschap