Electrotechnishe installatie

gewoon een stopcontact voor algemeen gebruik alle moeten ze 100% betrouwbaar zijn op elk moment. Door onze keuze voor betrouwbaar, bewezen en kwalitatief materiaal en een dito installatie wijze kunt hiervan op aan.

Zo werken wij altijd met dezelfde bewezen merken en dit merkt u als ondernemer in minder kosten door ongewenste storingen in uw installaties.

Zo omvatten onze werkzaamheden het gehele aspect van een elektrotechnische installatie in ieder modern tuinbouw bedrijf waaronder: 10kV installaties inclusief trafostations, maar ook hoofdverdelers, onderverdelingen, maar denk ook aan een betrouwbare voeding voor een watersysteem. Ook voor de installatie in uw kantoor ruimtes bent u bij ons aan het juiste adres. Graag kijken we met u naar bestaande, maar ook de nieuwste technieken op het gebied van verlichting en energie besparing door middel van domotica systemen zijn natuurlijk mogelijk. Dit is tevens mogelijk om op verschillende manieren te realiseren met daarbij altijd een oog op de kosten houdend.